vineri, 23 aprilie 2010

Dragostea (cea din tei, fireşte!)

Evenimnetele ultimelor zile din viaţa mea: am descoperit ciocolata Heidi Grand'Or Florentine, care mi se pare fenomenală, am trecut prin stresul unei inspecţii de hârţogari din minister, ascult des Cascada cu "Pyromania" (nu-s mort după Cascada, iar în loc de "Pyromania"- "pairomenia" înţelesesem iniţial "byeromania", ceea ce mi se părea firesc, pe undeva). Aşa, apoi, în ciuda faptului că mă consider cea mai inteligentă şi genială persoană din toate vieţile şi lumile posibile, mi-am dat seama că mă subestimasem profund când i-am auzit pe Cătă şi Petri cum m-au ridicat în slăvi (unde am şi rămas, până la decernarea Premiului Nobel, atunci când voi avea un alt acces ascensional). Bun: şi am mai descoperit această variantă orchestrală a hitului "Dragostea din tei", interpretată de Filarmonica Dowcipu (Polonia), o formaţie de muzică clasică de interpretează într-o manieră originală hituri ale muzicii pop-dance. Şi chiar sună excelent "Dragostea din tei" în interpretarea polonezilor. La pian, Waldemar Malicki.


24 de comentarii:

  1. Foarte frumos! Magistral! Mi-ai facut dimineata frumoasa! Un spectacol foarte original.

    RăspundețiȘtergere
  2. De mare calitate ceea ce fac polonezii! Felicitari pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit postarea de dimineata si am si plecat sa caut ciocolata Florentine. Am batut jumatate din Timisoara si n-am gasit si ma duceam amarata spre birou si cand colo am gasit unde nu ma asteptam: la un magazinel amarat, de unde am intrat sa-mi iau tigari. E fabulos de delicioasa, multam de pont!

    RăspundețiȘtergere
  4. absolut demential !!! nu credeam ca poate suna atat de bine piesa "O-zonilor" :))...mi-ai facut "ZIUA" frumoasa ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut ca acum sunt la moda variantele clasice ale melodiilor pop :)) E si o varianta dupa "Telephone" a lu' Lady Gaga :>
    http://www.youtube.com/watch?v=aK2F2iBVOvo

    E bine ca suntem celebri :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Orchestra poloneza e un fel de varianta a lui Andre Rieu (si o varianta din cale afara de reusita). Se vede la ei nu numai talentul, ci si bucuria de a se afla acolo, pe scena, se vede cum participa cu toata fiinta lor.
    Fabiola: si eu am gasit respectiva ciocolata tot la un butic de cartier: in supermarketuri, nici urma de Heidi Florentine.
    Minuialwen:da, sunt la moda cover-urile clasice. A trecut moda cover-urilor gregoriene (care au facut furori nu cu multi ani in urma).

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiecare postare isi are farmecul ei si imi face o placere dementa sa le citesc. Daca ar fi dupa mine, v-as ruga sa postati de zece ori pe zi si tot nu m-as satura! Iar aceasta de acum are atat farmec, e atat de...dulce...la propriu si la figurat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Există nişte persoane interesante care se folosesc de numele meu şi aduc injurii altor blogeri sau indivizi. DUPĂ CUM SE VEDE, NU SUNT EU CEL CARE TRIMITE COMENTARII OBSCENE. Vream sa te anunt, sa nu cazi in capcana celor care vor sa-mi distruga reputatia blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale. ma grabeam. cel care aduce injurii este Zorroblog! Comentariile le poti sterge, nu au legatura cu postul. tineam sa-ti aduc la cunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  10. :) Ce tare se distreaza! Bravo lor si bine noua :)
    ca esti cea mai geniala persoana in viata... hm... eu de cand iti zic :))) Si cred ca e din cauza ca mananci multa ciocolata si ai creierul energizat cu un combustibil calitativ :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte interesantă interpretarea! Ne-am bucurat şi ne-am amuzat şi noi - un post local o prezentase publicului de aici.
    Iată că nu e nevoie neapărat să cânţi piese în engleză pentru a cuceri mapamondul. :) O-Zone a cântat româneşte şi tuturor le-a plăcut.

    "Dragostea din tei" - titlu inspirat de porumbeii dintr-un arbore de tei :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Nadina: ciocolata este adiacenta. Conteaza dotarea neuronala din dotare :)))Adica tot faptul ca sunt genial ;)
    @Lori: vezi la ce-s buni porumbeii? Cu porumbeii din inventar vom cuceri mapamondul!

    RăspundețiȘtergere
  13. :) Pai, acum cand a fost Pastele si a fost promotia ciocolata cu ou, nici nu ma mir ca te-ai simtit energizat :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. stie cineva sa ne traduca ce spune malicki despre rumanski si lumea rade?

    RăspundețiȘtergere
  15. @Nadina: sunt mai ceva ca Duracel, cu neuronul mereu in priza!
    @Anonim: oferim recompensa persoanei care ne traduce vorbele referitoare la romani, pe care le spune pianistul.

    RăspundețiȘtergere
  16. eeehh, as vrea si eu sa le inteleg. Vad ca pe youtube e cineva care a promis ca le va traduce intr-o zi cu soare. Poate trebuie salutat :)
    Si, Cosmin, vezi ca Duracelul e degeaba Duracel daca bateria e pusa gresit :)))) :P

    RăspundețiȘtergere
  17. Numai barbatilor din cale afara de rafinati le place ciocolata. Care, ca si femeia pe care o prefera si de la care cer totul si o pot duce pe culmile fericirii, trebuie sa fie de calitate. Calitatea cere calitate!

    RăspundețiȘtergere
  18. @HH: "Calitatea cere calitate": asta fiind un fel de calc dupa "paduche la paduche", nu? Cam periculoase relatiile acestea de contiguitate...
    Iar calitatea mea...ce sa spun...Calitatea mea nu o are nimenea si nici n-as da-o la altcineva! (sunt tatal manelistilor, daca tot vorbim de calitate si valoare). Am o calitate-n mine, de dau pe dinafara :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. Hmmmm....ce combinatie fantastica: un barbat rafinat si o ciocolata delicata....

    RăspundețiȘtergere
  20. sau un barbat de calitate invelit intr-o ciocolata rafinata. sau invers. hai fetelor ca v-am starnit imaginatia nu?

    RăspundețiȘtergere
  21. Adjectivul este "delicios" ;) un "barbat delicios"

    RăspundețiȘtergere
  22. Beduino m-ai starnit nu gluma :)))))
    Daca cioco rafinata si de calitate mai gasesti, cu barbatii e mai greu...;))))

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte interesanta postarea ta, dar si prestatia artistilor!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai ce pot sa mai zic?:)) Vad ca faci ziua tuturor... Eu o sa merg mai departe de atat si o sa spun, cu riscul de a fi derizorie si chiar patetica -daca ar citi un coleg chestia asta cu patetic, ar face clont, pentru ca are efectul scontat doar in versiunea in engleza, dupa parerea sa "umila" si deloc modesta-, ca tu mi-ai facut oarecum viata de cand m-ai descoperit si dupa-aia si eu pe tine. Pacat ca am jumatatea varstei tale:">...
    Cred ca mai bine as inceta, ca dupa ceva momente de luciditate, s-ar putea sa nu-mi mai asum ce am spus pe aici:), desi ma indoiesc:))

    RăspundețiȘtergere