marți, 15 iunie 2010

Drept la replică

Am aflat cu stupoare, zilele trecute, ca in data de 4 aprilie 2010, cineva care s-a folosit de numele meu, a postat pe acest blog un comentariu la cronica scrisa de Cosmin Dragoste la spectacolul “Trei surori” de la Teatrul National Craiova.
Acest comentariu marsav si lipsit de moralitate ii vizeaza pe colegii mei Iulia si Ion Colan, precum si pe domnul Emil Boroghina, fostul director al teatrului.
Sunt consternat sa aflu ca cineva isi poate permite sa posteze, in numele altui om, niste ganduri care arata o gandire bolnava si un psihic labil.
ACESTE RANDURI APARTIN ADEVARATULUI ACTOR MIRCEA TUDOSA SI NU URMARESC DECAT SA RESTABILEASCA ADEVARUL!!!
Vreau sa ii asigur pe cititorii acestui blog ca NICIODATA NU MI-AM PERMIS SA IMI DAU CU PAREREA DESPRE UN COLEG AL MEU SAU DESPRE O COLEGA A MEA!!!
Cei care ma cunosc personal isi pot da seama cu usurinta ca limbajul folosit este sub demnitatea mea!
Profesorii mei, din Facultatea de la Constanta, m-au invatat sa fiu ARTIST si a fii ARTIST e lucru mare!!!...
Nu voi incerca nici o clipa sa demontez aceste afirmatii facute in numele meu! Sunt convins ca cel/cea care se ascunde in spatele acestor vorbe este o persoana extrem de frustrata.
Pot sa zic cu bucurie ca in aceste prime sase stagiuni , ca actor al Teatrului National Craiova, mi-am facut ucenicia in aceasta grea meserie. Nu am nici un motiv sa ma plang! Nu mereu joci roluri principale, dar asta nu inseamna ca nu te vezi pe scena! La repetitiile piesei “Masura pentru masura”, Maestrul Silviu Purcarete ne-a zis: “ Totul se vede pe scena!” Daca in aceste sase stagiuni, macar odata, m-am vazut pe scena, atunci sunt foarte multumit pentru acest inceput de cariera!
Am sufletul impacat pentru tot ce am facut pana acum in viata mea!
Le multumesc acelor oameni care nu s-au indoit nici o clipa de moralitatea mea!
Celor care s-au indoit, le doresc multa sanatate!
Celui sau celei care a postat acest comentariu in numele meu ii zic atat: “Amice, esti idiot!”….Te las pe tine sa afli de unde e aceasta replica!...Sper ca ai si putina cultura generala, pe langa sufletul chinuit din tine ….Iti mai atrag atentia ca substituirea de nume, se pedepseste aspru de legile care sunt in vigoare in Romania….
In incheiere ii multumesc public lui Cosmin pentru ca mi-a acordat acest drept la replica!
Toate gandurile mele bune!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!
Website: www.mirceatudosa.webs.com ; Adresa de gmail: mirceatudosa@gmail.com

2 comentarii:

  1. fara sa imi dau seama si eu m-am folosit cam o saptamana de un nume , un nume foarte important (S.B.). am dezamagit si le-am spulberat sperantele unor oameni . in 17 ani de viata cea care m-a calauzit a fost gresala . am crezut ca e un lucru rau , dar nu e asa pentru ca din fiecare gresala am avut de invatat cate putin . CER IERTARE OAMENILOR PTENTRU GRESALA MEA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa punem punct acestor aberatii, am sters o mare parte a comentariilor care au produs deservicii de imagine unor oameni din teatru. Daca doriti sa criticati un actor, criticati-l strict pentru prestatia sa scenica. Amanuntele personale, disputele cu caracter privat nu-si vor mai avea locul aici. Aveti toata voia din lume sa iubiti sau sa urati un actor pentru modalitatea sa de exprimare scenica. Amanuntele personale sunt total irelevante.

    RăspundețiȘtergere