sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Ţării cât mai multe bude

De câteva zile, avem Lidl în Craiova. Habemus Lidl! ar urla mulţimea năvălitoare la deschiderea supermarketului. Există, ca în orice instituţie care se respectă, şi o condicuţă de sugestii şi reclamaţii (în fapt, un caiet studenţesc, unde cumpărătorii îşi expun nemulţumirile, doleanţele şi eventualele encomioane.) Iată prima (şi, momentan, unica) pagină a condicii din Lidl Craiova.

9 comentarii:

 1. :)) simpatic... daca poporul o cere! buda sa fie!
  nici nu stiam ca lidl era cel care s-a deschis. auzisem la stiri ceva despre o imbulzeala la Craiova pt renumita tigaie la reducere, dar nu stiam la ce si nici nu am mai apucat sa vad. Dupa ce a anuntat Boc ca este totul sub control unde este cod portocaliu, la mine s-a luat curentul vreo 2 zile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pai asta inseamna la Boc faptul ca e totul sub control. Traim bine, nu?

   Ștergere
 2. Black Velvetianuarie 28, 2012

  Ma intreb ce se ascunde oare sub randul sters cu pasta corectoare.... :)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si eu la fel ma intreb:)) Am putea s ne punem neuronii in functiune si sa oferim posibile alternative pentru randul sters

   Ștergere
 3. Dar e geniala poza! Ma atrage genul asta de fotografie de cand mi-am luat camera cu mine la zilele Craiovei :))

  RăspundețiȘtergere
 4. si nici macar nu e facuta cu aparatul "cel mare", e cu telefonul (ca nu e voie sa fotografiezi in interior. Numai in unitatile militare, biserici si la supermarketuri am vazut politica asta de interzicere a fotografiatului)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Black Velvetianuarie 29, 2012

   Eterna replica : " No photos.No video "

   Ștergere
 5. Sunt adevarate secrete de stat intr-un supermarket, care, daca ar fi dezvaluite, ar putea da peste cap ordinea mondiala, sistemul axiologic actual si intreaga stiinta acumulata in atatea si atatea secole.

  RăspundețiȘtergere
 6. E un pas bun, bine ca nu spune luema ca produsele sunt expirate, sau prea scumpe :)

  RăspundețiȘtergere