joi, 25 noiembrie 2010

Veşnicul timp al poveştilor

Câteva străduţe din centrul vechi din Innsbruck sunt amenajate, an de an, astfel încât să amintească de perena lume fabuloasă a basmelor. Toate personajele sunt prezente la datorie, iar graniţa dintre vârste dispare ca prin farmec.


Once upon a december





65 de comentarii:

  1. Niciodata nu suntem prea mari pentru povesti.
    Alex Niculescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-un bar cocalarul M. si cocalarul N., beti critza, discutau aprins astfel incat tot barul ii putea auzi. Ideea era ca cocalarul N. trage puternic sa intre la Universitate. Tatal sau a impins cu pile si bani peste tot a ajuns la decani si prorectori chiar. Auzind asta cocalarul M. a zis: eu sunt mai prejos ca amicul meu de femei si pileala? Si cum amandoi sunt baieti de bani gata de tarani imbogatitii ilegal dupa 1989 s-au gandit sa intre amandoi la Universitate. Asa ca acum se baga pile si bani si pentru cocalarul M. sa intre si el la Universitate. Problema cea mare e ca amandoi sunt redusi mental si nu prea au unde intra (cocalarul M. inca mai retardat ca cocalarul N.). Asta nu conteaza cand ai bani si ei sunt puternic impinsi. Deci erau ei intr-un bar si se si vedeau la Universitate. Erau ei beti franti si discutau si isi ziceau unul la altul numai "Domnule Profesor" in sus "Domnule Profesor" asa si pe dincolo. Se uita tot barul la ei (de precizat ca colarul M. venise baut cu masina si a plecat beat rupt la volan). Si numai asa isi ziceau: "Domnule Profesor". Toti isi dadeau coate si se uitau stramb ca ii stiu toti cat sunt de boi. Cocalarul M. era tare mandru: Tata a vrut sa fiu la Universitate o sa fiu primul din familie la Universitate!!!!!! Si omul cand e beat spune multe cocalarul M. a zis ca tatal sau imbogatit ilegal dupa 1989 ...e si el student acum!!!! E tipic pt imbogatitii de acum sa isi faca facultate cot la cot cu avortonii lor de copiii!! Si cocalarul M. cu cocalarul N.isi frecau palmele de bucuria profesoratului ei si isi faceau planuri cum o sa tavaleasca studente prin pat (ca ei de aia vor la Universitate). Si faceau ei glume retardate de copii de clasa intaia (ca atata ii duce capul oricum) cu "examinarea orala" si cu "bagatul" in examen si cu "scosul" din examen etc etc etc. La o masa alaurata era pitzipoanca L. fosta colega cu cocalarul M. Ei ziceau ca ce o sa le faca la studente iar pitzi L. a soptit printre dinti: "Asa cum a facut sor'ta" si se referea ea aici la sora cocalarului M. fufa recunoscuta. I-am zis lui L. sa-l potoleasca pe M. ca se cunosc de mult timp ca se face de ras iar ea a spus: "Nu mai are cum sa se faca de ras e oricum in ultimul hal de la nastere incoace" :))))))
    Deci iata cum cocalarii si curvele vor invada universitatile. Conteaza sa ai bani. Daca nu va potoliti si mai vreti la Universitate va dezvalui identitatea si pe a voastra si pe a fufei sor'sa lui M.

    RăspundețiȘtergere
  3. da-i ma-n gat de nenorociti ca de aia merg universitatile cum merg ca intra toti pilosii cu bani si toate curvele care dau de doua ori din cur cu vreun sef si intra toti si toate la universitate. da-i in gat 'tu-i in gura sa-i...

    RăspundețiȘtergere
  4. Subscriu doleantei lui Liviu (dar nu in limbajul acela violent) de a le dezvalui identitatea. Eventual anuntata si presa (daca ai avea ceva dovezi ar fi perfect) ca sa se faca putin tam-tam si sa se impiedice accederea lor in Universitate. Poate asa ar fi luati si parintii infractori la intrebari de unde au banii. Haide, curaj, spune-ne cine sunt!

    RăspundețiȘtergere
  5. E grav ce se intampla toti retardatii tintesc sa patrunda in intelectualitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am inteles mai nimic din ecuatia asta cu trei necunoscute, cu L, M, N. Cum se rezolva asta? E cu fractii?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, iata o poveste adevarata alaturi de Pinocchio, Alba-ca-Zapada, piticii, regine si printi. O poveste mult prea des vazuta in tara noastra, unde banul tine loc de inteligenta si face legea. Ma raliez celorlalti: fa publice numele (iar daca ai avea ceva dovezi ar fi demential), trebuie sa luam atitudine cumva. Acesta poate fi un inceput. Da, cu presa ca altfel nu se poate. Oricum, va rog sa trimiteti povestea cu cocalarii viitori universitari tuturor celor din adresele voastre de mail si sa-i rugati sa faca la randul lor acelasi lucru (eu asa am facut). Cu cat sunt mai multi care iau atitudine, cu atat mai bine. Si de acord si cu Janina: trebuie pe aceasta cale verificate si averile parintilor de catre organele de control, averi care probabil au fost facute fie prin furt, fie prin afaceri cu statul, fie prin substragere (si nu atragere) de fonduri europene. Asteptam numele reale ale cocalarilor si prostituatelor. Si despre ce universitate e vorba?
    Impreuna putem reusi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da tot timpul ni se servesc curvistine pe post de modele media nu face exceptie sunt promovate din plin: Lady Gaga, Madonna, Monica Columbeanu, Simona Senzual, Keisha, Inna. Si chiar la copii si adolescenti se promoveaza tot curvistinele ca sa le intre bine in cap cum sa fie si ei: Miley Cyrus, Taylor Monsen si altele. Nu e numai la universitati problema asta ci peste tot in societate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt fapte grave. Cotidianul Adevarul se ofera sa sprijine, in prezenta unor dovezi si a unor nume de persoane, o campanie menita sa dezlege itele acestei afaceri. Si este normal sa fie luati in vizor si parintii pentru ca asa cum spune si utilizatorul Leapsa, acestea sunt modalitatile (lipsite de legalitate) prin care se fac bani in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am tinut cont de sfatul Leapsai si am trimis la toata agenda mea de mail povestea. Vrem nume! Trebuie stopat fenomenul! Ar trebui castrati acesti cocalari de bani gata ca sa nu se mai inmulteasca. Ce blestem pe capul unor parinti sa faca un cocalar si o curva asa cum reiese din poveste????

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim tuturor de interes. Ca dovezi avem peste jumatate din discutia celor doi cocalari (inregistrata cu un telefon mobil), avem o intregistrare cu o doamna din Universitate care a refuzat mita pentru cocalarul N. Plus ca mai avem circa 150 de minute (puse cap la cap) de inregistrari cu ceea ce spun multi dintre cei care au folosit-o in pat pe sor'sa lui cocalarul M., sau care au auzit despre ce a facut ea si cu cine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Infectiile astia de imbogatiti dupa Revolutie nu se potolesc. O bomba care sa ucida imbogatitii dupa Revolutie si infectiile lor de odrasle cred ca ar merita minim un Nobel.
    Fa publice toate datele. Suntem cu tine!
    Augustin

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit si eu faza. A fost cu oarecare timp in urma. Mi se pare ca era si Jianu cu ei a facut inconjor faza au ras si povestit toti. Vai de curul lor...

    RăspundețiȘtergere
  14. M-as fi mirat sa existe o postare fara un scandal care, ca aproape de fiecare data, nu are legatura cu ceea ce se scrie in post.
    @Liviu: sa stii ca sistemul bazat pe pile, relatii si non-valoare functioneaza peste tot in societatea romaneasca, nu doar la universitati sau in sectorul de stat. Problema este ca intreaga societate este parazitata si sufocata de acest paienjenis care exclude meritocratia. E acelasi lucru daca te angajezi in sectorul privat cu pile, la o banca de exemplu, sa zicem BRD si, ulterior, vrei sa vii la Universitate prin aceleasi mijloace.
    @Renarda: ai dreptate. Se intampla ce se petrecea in perioada de decadere a Frantei: toti imbogatitii de ultima ora isi cumparau titluri nobiliare. Aici se cumpara accesul la intelectualitate, chiar daca intre opinca si neuron e o distanta cat toata Calea Lactee...
    @artimeticus: se rezolva cu regula de ...trei simpla.
    @Red Wine: in mare ai dreptate. Si ai mai fi putut insira nume de nu ti-ar fi ajuns o luna intreaga (4 saptamani, 30 de zile, 720 de ore, 43 200 de minute, 2 592 000 de secunde...)Despre Ke$ha nu am informatii ca s-ar incadra la aceasta categorie. Cat despre Taylor Momsen (ca despre ea banuiesc ca ai vrut sa zici)...sa avem pardon. Asculta The Pretty Reckless ("Make me wanna die" sau "Just tonight", ca sunt mai accesibile) si vezi ca acolo e vorba de o artista si de muzica adevarata. N-o poti pune pe Taylor pe acelasi plan cu nulitatea de Inna!
    @Lucia: nu-i vorba de niciun blestem: copiii ii ai exact asa cum ii cresti.
    In rest, militez ca intotdeauna pentru meritocratie, pentru o ierarhie a valorilor, pentru stricta separare a starilor sociale independent de influenta financiara.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bravo Profesorii excelent: intr-adevar asta e o ecuatie ca doar noi "estem" matematicieni geniali si o putem dezlega nu?

    RăspundețiȘtergere
  16. Ar fi excelente dovezile de care vorbeati. Cum facem sa intram in posesia lor?

    RăspundețiȘtergere
  17. Profesorii cocalarinoiembrie 29, 2010

    Avem dovezile si le vom urca pe filesharing. Insa facem o selectie fiindca apar acolo si nume dragi noua care nu au nici o implicare in poveste dar sunt murdarite de cocalari si de altii. Deci situatia e destul de inbarligata: sor'sa lui cocalarul M. a fost prietena cocalarului N. si unii spun ca ar mai fi din cand in cand cand se intalnesc pentru cate o relatie sexuala sau pentru cateva zile in Turcia. Intre timp, fufa respectiva se tinea nu numai cu coalarul N., si-o punea cu profi din universitate si cu colegi de ai ei. In patru ani o sa termine toti profii dar ea acum nu mai e in tara a trimis-o ta'su studentul departe o vreme ca o luase razna cu aventurile ei. Si cocalarul N. i-a reprosat in bar cocalarului M. ca sor'sa cand era prietena cu el se culca si cu altii si a dat nume. Iar cocalarul M. a zis: "Ce sa-i fac ma sa-i iau gatul? E sor'mea ce vrei? Stiu ca s-a culcat si cu ala si cu ala-si a dat nume- da' ce sa-i fac? E sor'mea!" Adica se pare ca aceasta tarfa s-a culcat cu profi ca sa intre si ea la Universitate (din cate se vorbeste) fara sa mai faca cheltuiala la parinti.
    Acum ce se intampla: cocalarul N. a ajuns cu pilele sus de tot dar exista cineva care se opune un adevarat Om care il impiedica din toate puterile. Cinste acestui Om care se opune intrarii la Universitate a cocalarului N.!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Oricat ai fii de genial ti se cer bani sa intrii la Universitate. De ce nu recunoasteti asta? Si voi ce vreti ma adica cei plecati de jos sa nu aiba niciodata sansa sa urce sus, sa ajunga si ei in ierarhie? Sau oamenii sa nu-si faca si ei studile la orice varsta daca nu au avut posibilitatea cand au fost tineri poate din cauza unor conditii financiare vitrege? Cu ce v-au nedreptatit ma pe voi cei care au facut bani dupa Revolutie? Au luat de la voi? Sarantoci milogi ce sunteti! Voi de ce nu v-ati zbatut sa faceti averi ma? Ati preferat sa faceti pe intelectualii si sa ramaneti cu curul in balta. Ciocu mic, in toata lumea banul este cel care decide ati descoperit si voi roata rotunda, vai de capul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  19. 4ever anti-cocalarinoiembrie 30, 2010

    Eu cred ca tu esti unul dintre cei doi cocalari din povestea Profesorilor. Dupa cum scrii ("ai fii", "sa urce sus") se vede ca banu' lu' taticu' si maica ti-a tinut loc de frecventa la scoala. Sau ai inceput sa crezi ca daca ai bani esti automat si genial?
    Ce ne-au facut imbogatitii? Ne-au saracit pe noi, cei cinstiti, facand averi ilegal! E greu de inteles pentru un cap plin de bauturi fine si scumpe date pe gatul coclit de taran cu bani. Asta veti ramane oricate trepte ati urca, oricate averi ati face: jeguri de tarani cu bani, asta nu vi se va sterge niciodata. Banul acopera, dar nu face uitata opinca.
    Sunt de aceeasi parere cu Augustin: sunt gata sa contribui din saracia mea pentru o bomba cu detectie pentru imbogatitii ilegal si scarnaviile lor de odrasle!

    RăspundețiȘtergere
  20. 4ever, nu cred ca e unul dintre ei, cred ca sunt amandoi cocalarii, plus storfeta plus tata-studentu' (si ai omis pe "studile", dar ce mai conteaza un i cand ai bani?).
    Sanchi, tu crezi ca daca ai bani ai si neuroni? Neuronii nu-i poti cumpara cu averea de rahat a babacilor. Si sa stii ceva: in general, numarul neuronilor e invers proportional cu ai banilor ilegali din conturi!

    RăspundețiȘtergere
  21. Profesorii cocalarinoiembrie 30, 2010

    In urma acestor discutii s-au intensificat in mod neobisnuit schimburile de mailuri si telefoane intre curvistina (aflata afara cum am spus trimisa de taticu-studentu) si "acasa". Cocalarii sunt rupti de suparare, nervosi iesiti din comun au jurat (mai ales cocalarul M.) ca-l distrug pe cel care a postat si le-a dezvaluit planurile. Curva face pe neinteresata daca o intrebi zice chipurile ca nici nu-i pasa.Blogul acesta este deja sub urmarire electronica.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa urmareasca pe ma-sa. Si pe ta-su, studentul.

    RăspundețiȘtergere
  23. Tata Studentunoiembrie 30, 2010

    Draga Familie,
    dupa cum poate a-ti aflat a-m reusit s-a fac avere multa multa dupa chestia aia din 1989.S-a nu m-a intreba-ti cum a-m facut bani, ca nu pot s-a v-a raspund, adica pot, da mie ca m-a i-au aia la intrebari. Deocamdata nu mie frica ca l-a putere e asti-a a-i meii si cat-a vreme ma la-sa s-a fur o data cu iei nu i-mi fac probleme. Vruiam s-a v-a spun ca n-oi e bine facem foarte bine. Nevastamea e mare patroneasa acu a plecat di la sirviciul iei ca avem bani acu. Gigel e student l-a siase facultati i-ar Maricica l-a opt (ca deh el e baiat e m-ai lenes si nici nu vruiam sal stresez prea tare ca duar lu-i ii las firma si afacerile de ce s-a se streseze baiatu cu atatea pe cap?). Tomai pentru ca e stresat de siase facultati Gigel a-re si iel nevoie de relaxare si ieu ii d-au baniii multiii s-a se distreze pin cluburi si s-a bea beuturi fine c-a s-a arata-m noi cine a-m ajuns. Si iam loat si freo trei masiniii ca nu poa saracu s-a mearga tot timpu cu aceia-si masina ca ne rade lumea de sarantoci. Si ii d-au bani si sa se de-a la femeii ca doar cand a-i baniii ai si femeiii. Maricica merge bine cu facultatile e foarte harnica si silituare m-ai are putin si termena toate faculatile. Nu ia scapat ni ciun profesor de la freo facultate. Acum a-m trimso pin strainatate ca s-a c-am plictisit pin tara asta de rahat. Acu io daca tot a-m doi copi asa de geniali mam gandit sal bag pe Gigel l-a Universitate ca nu de geaba a facut si iel atatea facultati nu? Caut pile mari ca baniii a-m destu-i. Ca iel mia zis ca intra un preten deal lui la Universitate cu baniii si io am zis ca ce ios ma-i prejos ca a-la? Si mam apucat si io s-a imping baniii ca s-a fi-e si iel primu ntelectual din familia nuastra.
    Acu dac-a tot a-m vazut ca e usor cu facultatile mam hotarat si io sa fac o facultate ca stitii ca io nam putut face l-a vremea mea ca abea miam termenat liceul si pe atuncii se dedea atmitere l-a facultate si io nici macar l-a ingineri nas fii loat. Acu pot s-a fac facultate in voi-e s-a am si io o deploma l-a mana so pun in birou l-a mine c-a s-a se vada ce patron ntelectual sunt. Ma-i a-m putin si termen si io facultatea si v-a zic ca ie m-ai bine l-a facultate de cat s-a umbliii cu rate-le l-a pascut. E alceva!!! Pe onoarea mia de patron cinstit! Acum daca tot am baniii io s-a sti-ti ca nu vam uitat de tot si vriau s-a v-a ridic si pe voi din mocirla si s-a fi-ti si voi ntelectuali. Asa c-a mam gandit s-a v-a fac si pe voi cu studiii. Tanti Nutza m-a gandesc s-o trimet la Farmacie ca ia ie priceputa si stie cum s-a fac-a s-a te puna pe picere dupe o betie cramcena. Ia tot timpu a avut inclinati spre leacuri deaia mam gandit la Farmacie. Pe Tataie i-l dam la Drept c-a l-ui tot timpu i-a placut legea si s-a stie si iel cum so incalce legal acu. Pe Mamaie o d-am la Filologie c-a iei ia placut mereu limbile straine tot timpu nea crescut c-a l-a pension numa in limbi straine zicea l-a gaini pin curte "idi suda" si can ii dadeam o ciocolata zicea mereu "mersi" si multe alte limbi straine stie ea. Pe Tanti Floarea o d-am l-a Giografie c-a iei ia placut intodeauna s-a umble mult (c-a deaia zicea barbasu cai umblareata tare.) Pe Nenea Costica i-l da-m l-a Agronomi-e ca iel e priceput tare cu pamantu si cu castraveti. Asa a-vem noi: o familie geniala!!!
    Pe magarusul Cius da-ca m-ai traeste, i-l da-m l-a o posliceiala c-a nu poate iel ma-i mult saracu. Pe Azorel il da-m direct l-a scoala profesionala s-a iese si iel m-ai repede cu meserie.
    Va pup pe totiii si astept raspunsurile voastre!
    Tata Stundetu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamne, omule, esti demential!!!!! N-am mai ras asa de nu stiu cand!!! Bravo, TATA STUDENTU, meriti toate felicitarile!!!! Deja am trimis la toti prietenii mei textul tau (plus celelalte ca sa fie contextul realizat, desi merge si fara context). Surprinzi extraordinar de bine nu doar lipsa de instructie autentica a noilor imbogatiti, dar si esenta, esti pur si simplu fantastic!!!!
    Dar daca tot ai bani, Tata Studentule (uite, nici nu te intreb cum i-ai facut, desi stim toti), ma trimiti si pe mine la o facultate, sa devin si eu "ntelectual"? Ca de cand "vruiam" si "io"...Dar nu stiu ce mi "sar" potrivi, poate ma ajuti tu. Mie "mia" placut dintotdeauna ezoterismul. Ai "freo" sugestie?
    In incheiere...respect, Tata Studentule, ma bucur ca exista inca oameni inteligenti si cu constiinta treaza!

    RăspundețiȘtergere
  25. :)))))) Tata Studentu ai nota 100 de la mine, fenomenal, bravoooooo :)))))). Am ras de era sa cad de pe scaun (la propriu) s-au mirat colegele ce am, apoi le-am pus scurt in tema si le-am citit "epistola". :)))))))) S-a cutremurat intreg biroul de ras. Super super super!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Tata Studentu, am uitat: mie mi-a placut sa rup foi din caiete, la ce facultate ma trimiti?

    RăspundețiȘtergere
  27. Desi am promis ca nu ma bag la postul asta, nu ma pot abtine (pardon, aptzine). Genial, Tata Studentu, m-ai lasat fara replica, am citit de 20 si ceva de ori scrisoarea ta si nu ma satur!!! Esti uluitor, m-ai facut sa rad cum n-am ras in viata mea! Sper sa te mai vad prin zona, esti de folos!
    Gros bisous!
    ...daca ai baniii ai si femeiii...nemaipomenit...!!!!
    PS::Lucia, Cosmin are dreptate: copiii (pardon, copi)sunt rezultatul educatiei parentale. Si eu sunt incredintata si de veridicitatea paremiologiei romanesti cu "aschia care nu sare departe de trunchi". Probabil si parintii ar fi facut la fel la vremea lor, dar tot felul de privatiuni, de diferite naturi, i-au impiedicat. Dar gena era in ei...

    RăspundețiȘtergere
  28. Alexandra Niculescunoiembrie 30, 2010

    Mi-ai facut ziua frumoasa, Tata Studentu!!! Am ras cum n-am mai facut-o de mult esti pur si simplu nebun rau de tot. Nici nu stiu ce mi-a placut mai mult (greselile de scris, aia cu "baniii si femeiii", aia cu distribuirea pe facultati in functie de calitati, aia cu e mai bine la facultate decat la pascut de ratze etc etc etc etc etc). Bineinteles ca am trimis-o si eu la toti oamenii pe care ii am in agenda de mail, am primit raspunsuri entuziaste, esti pur si simplu un geniu!!!! Tine-o tot asa!
    Tata Studentu, daca mai ai baniii si pentru mine, m-a pot-i trimite si pe mi-ne l-a o facultate? Uite, m-ie im-i placea s-a joc "castelul" cand eram mica...

    RăspundețiȘtergere
  29. M-am stricat de ras :::::::)))))))). Sunteti nebuni rau de tot dar si tare inteligenti! Excekent! Va salut din Bihor!

    RăspundețiȘtergere
  30. hahahahahahahaha...super, Taticuuuuu!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Tata Studentudecembrie 01, 2010

    Dragi me-i,
    v-a multumesc pentru aprecieri si ieu m-a bucur ca v-a placut.
    M-ai ex libris, pe mata-le, ca tia placut ezoterismul te trimet la Facultatea de Zotehnie, ca de acolo vine ezoterismu asta de la "zoon", nu? Asta asa ca s-a vezi si tu cas trecut pin facultate si a-m invatat de "zoon politokon" dupa cum a zis acel vechi intelept, Turcescu sau Tolontan ca numai stiu cum ii chiama pe iei.
    Gabissss, pe tin-e t-e trimet la Facultatea de Mediu ca s-a inve-ti si tu cum creste un copac dela samanta pana se face mare si s-a numai rupii foiii din caete.
    Yvonne, tata, pe tin-e te trimete Tata direct l-a Master la Filologie ca tu sti mult m-ai multe cuvinte in limbi straine ca Mamaia.
    Alexandra, pe tin-e t-e trimete Tata (ca are multiii baniii) l-a Facultatea de Constructi, daca i-ti placea sa te joci Castelul.
    Special One, am auzit ca acum se zice Special Five dupa ce sa itamplat cu "SuperMou". Pe tin-e te trimete tata la Facultatea de Shport si Chinetuterapie.
    Bog, pe tin-e te trimet direct cadru didactic la Universitate ca razi prea frumos aproape ca fimiu cocalaru.
    Hai, s-a dormi-ti bine! Dormi-ti linistiti ca Taticu are baniii!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Uaaaaaaaaa, n-am mai ras atat nici la Divertis. Bine Tata Studentu!!!!
    Pe mine unde ma trimiti daca tot ai baniii? Mie mi-a placut sa chiulesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Blog cu Dragoste cum poti sa spui ca iti place Taylor Momsen????? Cum promovezi curvele pe un blog atat de ca lumea????? TAYLOR MOMSEN E O TARATURA ORDINARA CARE SI-A ARATAT TZATZELE INTR-UN CONCERT A FOST IN TOATE ZIARELE SI LA TOATE TV!!!!!! UMBLA MEREU IN CORSET SI CU CIORAPI DE CURVA SI ASA SI POZEAZA!!!!!! IN VIDEOCLIPURI FACE PE IUBITA LUI SATAN!!!! SI ARE OCHII FACUTI CA TARFELE!!!! TE ROG OPRESTE MACAR TU PROMOVAREA EI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Sa traiesti, Tata Studentu si sarut mana pentru oferta! Se accepta!

    RăspundețiȘtergere
  35. tare de tot Tata Studentu!!!! Esti bun, ce sa mai vorbim? Mult prea tare. Am fost pe jos de ras. Ai caracterizat perfect pulimea asta imbogatita.
    Pe mine la ce Facultate ma dai? Mie mi-au placut jocurile pe PC.

    RăspundețiȘtergere
  36. Red wine se pare ca te-ai imbatat de la numele tau. Esti varza, imi dau seama ce femei ai avut in viata ta sau ce mama ai avut daca felul in care domnisoara Momsen se imbraca ti se pare de curva. Auzi "ciorapi de curva"!!!! Sunt eleganti, rafinati, boule. De unde sa stii tu ce fel de femei poarta dresuri, daca tu ai vazut in viata ta numai muieri cu sosete flausate sau, culmea "elegantei", cu sosete lycra?

    RăspundețiȘtergere
  37. "Ciorapi de curva"decembrie 01, 2010

    Red wine amice, "ciorapii de curva" se numesc dresuri si nu sunt purtati decat de femei elegante, deplin constiente de forta lor de atractie si de sexualitatea lor. Daca pentru tine asta inseamna "curva", atunci ai nevoie de o mare cura de exit for ever din societate. Lasa-ne pe noi cu Taylor si cu tatele ei aratate pe scena si du-te la sosetele tale lycra (vorba comentatorului din fata mea), apogeul rafinamentului si erotismului feminin!

    RăspundețiȘtergere
  38. nu stiu ce m-a distrat mai mult: Tata Studentu cu femeiii si baniii, cu Tataia care se pricepe la pamant si castraveti, cu Mamaia poligloata, sau tampitul de Red wine, habotnicul virgin cu ai lui "ciorapi de curva" looooooooool

    RăspundețiȘtergere
  39. Alexandra Niculescudecembrie 01, 2010

    Multumesc, red wine, ca m-ai facut curva. Si eu port "ciorapi de curva", normal, nu toata ziua buna ziua la serviciu, ca s-ar holba intervievatii si nu ar mai rosti raspunsuri coerente, ci la ocazii. O sa-i comunic iubitului meu ca are o curva in dotare, care face pacatul de a se face frumoasa si a straluci numai si numai pentru el. Iar cel care comenteaza cu nickul "Ciorapi de curva" are dreptate in privinta tipologiei de femei care se incumeta la sa ceva (ma laud si eu putin, nu? :D)

    RăspundețiȘtergere
  40. Ala cu vin rosu si cu ciorapii tai de curva, in ce sat din ce secol traiesti?
    Semnat: Born 2 be ciorapi de curva

    RăspundețiȘtergere
  41. O sa ma duc la magazin sa cer: Nu va suparati, aveti cumva ciorapi de curva? :-)))

    RăspundețiȘtergere
  42. Persona non gratadecembrie 01, 2010

    Alexandra, si eu sunt o curva ca port ciorapi din aia :))) :))) :))) Iti dai seama ca am search-uit pe you-tube si am vazut si eu filmulete si videoclipuri cu mamzel Momzen (dupa ce am vazut inversunarea lui redwine) si am constatat ca si eu-s curva: port desuuri tot ca ea si dresuri. :)))

    RăspundețiȘtergere
  43. mwhahahaha...ciorapi de curva...du-te de cauta omule ....bwhahahaa

    RăspundețiȘtergere
  44. Red Wine ce poarta maaa???? Ciorapi de curva???? Tu de cand nu ti-ai mai facut un control la cap?????
    PS: tipa nu joaca in Gossip?

    RăspundețiȘtergere
  45. ciorapi de curva? in ce lume traiesti baiete? suntem in sec 20, trezeste-te!!!!!! eu inteleg ca mama ta purta izmene, asa ca lasa-ne pe noi curvele!

    RăspundețiȘtergere
  46. Ba da, e Jenny din "Gossip girl". Ala cu ciorapii tai du-te si impusca-te!
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  47. Tata Studentudecembrie 02, 2010

    Anonimu careti placea s-a chiulesti: nume-le si ocupatia te trimit direct in Parlament!
    Seqoia, pe ti-ne te da Tata la Informatica direct.
    Mirela, vezi ca a-m trecut de ce-va vreme in secolul numaru 21, apdateazate umpic.
    Si acu Domnu cu ciorapiii de curva: m-a Tata io sunt de acord cu matale, ce dreacu domne toate helea apare la tv-uri si in ziare cu craciii in ciorapiii de curve? Pa-i n-e arata fundu si alte helea asa cu nerusinare? Nu se poate domne sa stricat de tot moralu asta. Si ios deacord sa facem ceva cu generatia asta. Si io zic so trimitem pe tanara asta Taylor (dupe ce ii loam si iei niste haine ca lumea ca pare saracuta saraca de ea e c-am dezbracatica) la fo doo facultati.
    Tata Studentu

    RăspundețiȘtergere
  48. Red wine, iart-o ma pe fata ca n-are strampi cum le punea Nea Nicu pe fete sa poarte (nu stiu ce varsta ai, dar eu l-am prins pe Ceasca pana intr-a zecea)

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunteti orbiti toti degeaba incercati s-o dati pe caterinca si sa ma luati in balon toti. Nu va dati seama ca sunteti indusi in eroare? ACEASTA TAYLOR MOMSEN ESTE FEMEIA PIERZANIEI, ESTE UN MAR FRUMOS PUTRED PE DINAUNTRU, E ROASA DE VIERMELE PUTREZICIUNII MORALE DAR VOI SUNTETI ORBI SI NU VEDETI ASTA. DEGEABA ATI RAS DE CIORAPII DE CURVA ASA CIORAPI SI HAINE NU POARTA DECAT PROSTITUATELE, IAR EA ESTE UNA DIN ELE!!!!!! SUNTETI DUSI IN PIERZANIE PRIN ASTFEL DE SIMBOLURI/VEDETE PROMOVATE. TREZITI-VA!!!! TOTI CARE ATI COMENTAT POZITIV DESPRE EA SUNTETI NISTE MANELISTI PENTRU CA NUMAI MANELISTII VENEREAZA ASTFEL DE FEMEI!!!! CINSTEA, PUDOAREA, VIRTUTEA TREBUIE PROMOVATE NU PROSTITUATELE CARE SE DECLARA MIRESE SATANICE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Piei, satana!!!!decembrie 02, 2010

    Focul si pucioasa pe capul vostru, manelistilor care va holbati la femeia pierzaniei infasurata in ciorapi de curva, damnarea vesnica pe capul vostru, manelistilor gata sa va infruptati din viermele putred, veti putrezi in iad ticalosilor care va uitati la sanii pierzaniei!!!!
    Neica, ia-o-ncet, nu ti-ar strica mai putina masturbare si mai multa socializare, plus un mare control la creieras.

    RăspundețiȘtergere
  51. ce m-as "pierde" si eu macar o data cu "femeia pierzaniei" asta de Taylor !

    RăspundețiȘtergere
  52. Iarta-ne parinte redwine (o fi vin de ala bisericesc?) ca nu stim ce facem si ne dedulcim la carne frageda si putreda!

    RăspundețiȘtergere
  53. Alexandra Niculescudecembrie 02, 2010

    red wine esti un dragut: dupa ce ca ieri eram curva, azi sunt si manelista! Simte-te, totusi!

    RăspundețiȘtergere
  54. Si din partea mea, fara numar, fara numar, fara numar pentru toti manelistii de pe blog, carora le plac prospaturile cu ciorapi curvesti si cu corset!!!! Sa fieeeeeee....!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Spitalul de Nebunidecembrie 02, 2010

    redwine esti un martafoi de doi lei care traiesti in comuna primitiva sau intr-un stat islamic.

    RăspundețiȘtergere
  56. Red wine, Zaibarica tata, du-te mai la tine la tara, la strampi si la gumari si lasa femeile adevarate ca nu-s de tine!

    RăspundețiȘtergere
  57. V-am spus ca sunteti orbiti si faceti in asa fel incat sa deviati discutia. Insinuati ca preotii beau vin (se intreba cineva daca vin biericesc) deci iata cum acuzati o clasa cu adevarat morala dar preaslaviti curvele satanice!!!! Preotii nu beau vin, curvele beau vin si conduc astfel spre pierzanie.Imbracamintea unei femei spune totul despre ea vedeti femeile in soietate cum se imbraca si veti afla totul despre gradul decaderii lor morale. Iar aceasta fiinta despre care se discuta este promovata asidu in media tocmai pentru ca ea poate perverti tanara generatie catre desfranare, lipsa de morala, depravare, parasirea credintei.

    RăspundețiȘtergere
  58. S-a bagat net la manastiri?

    RăspundețiȘtergere
  59. Ma intreb, red wine, ce traume ti-au marcat copilaria de ai ajuns in halul asta?

    RăspundețiȘtergere
  60. Capitalistuldecembrie 03, 2010

    Injurati ca nu aveti ce face. Daca ati munci nu ati mai injura. Dar de unde nu-i munca nu-s nici bani. In loc sa faceti bani stati toata ziua pe internet si palavragiti si ii injurati pe aia care fac bani. Voi stiti cat de greu se fac banii? Cate eforturi implica? Ce sacrificii? Voi dati din gura doar. Daca vreti si voi bani munciti. Si mi se pare foarte normal ca cei care fac bani si tin societatea in spate sa aiba si drepturi pentru ei si pentru copii lor. Adica cum ar veni: eu muncesc, imi sacrific viata si pe aia de familie si copii mei sa nu aiba prioritate? In orice sa aiba prioritate ca de aia tin putorile din societate in spate cu banii mei!!!!! Daca mai vorbiti pe tema asta ca sa va aflati in treaba va dau foc ordinarilor! Repede voi ca ala e cocalar, ca aia e curva. Si ce ? Aia cu bani beau prin baruri si conduc masini pe banii vostri? Sau pe munca lor? V-au bagat mana in buzunarele goale sa va ia nimicul? Taceti din gura milogilor! Adica n-am dreptul sa fac ce vreau pe banii mei? Pai mai bine imi beau banii decat sa-i dau la sarantocii pe care noi ii tinem in spate de POMANA!!!! Radeti ca niste intelectuali cu stomacele goale ce tari sunteti voi! Dar va dati trei metri la o parte cand trecem noi cei cu bani!!!! Asta e societatea capitalista a celor cu bani nu a frecatorilor de menta rupti in cur!!!!! Copii mei au dreptul la ce e mai bun pentru ei la cate sacrificii fac eu!!!! Si un loc la o amarata de universitate de cacat e frectie pe langa ce merita ei cu adevarat!!!! Faceti si voi bani si veti avea drepturi! Pana atunci fuga la frigiderul gol ca va zghiortaie matele de foame!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. Anti-Capitalistudecembrie 03, 2010

    Ce ne "face" matzele, mah?????

    RăspundețiȘtergere
  62. Ecce homo capitalistus de Romania, o specie gri, aparuta dupa 1989, cu o inteligenta submediocra, cu o aversiune declarata fata de tot ceea ce inseamna intelect, grobian in comportament si exprimare (care ii arata perfect lacunele de educatie si cultura), bazandu-se pe valoarea banului, facut si acela prin frauda si inselaciune, raportandu-se exclusiv la valori materiale care in lumea lui ingusta si mizera pot inlocui orice, inclusiv spiritul.

    RăspundețiȘtergere
  63. Eu cred ca tu "Capitalistule" esti the real "Tata Studentu". Bine ca ne "zghiortaie" matele si nu neuronii, ca tie, oribilule tu si avortonii tai de copii cu bani!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Draga ex libris,ai dreptate, din pacate. Cel mai trist si jenant este faptul ca aceste specimene (imbogatitii post-decembristi si libarcile lor retardate de copii) au dreptul sa respire acelasi aer cu noi. Pe Ceausescu il invinuiesc cel mai rau ca a interzis avorturile. Astfel nu ar mai fi aparut pe lume rizomii acestor vegetale neuronale de imbogatiti post-decembristi.

    RăspundețiȘtergere
  65. „Yvonne:
    Ma intreb, red wine, ce traume ti-au marcat copilaria de ai ajuns in halul asta?”

    Are nişte răimi de când era mic. Îl bântuie;)) Nu ştiu cum se poate spune că aceea este „femeia pierzaniei” sau că are „ciorapi de curvă”. Curvă este Inna, care nici măcar glas nu are în comparaţie cu Taylor Momsen, ca să nu mai vorbim de prestanţă.. Dar mă rog, fiecare cu părerile lor, unii rămân cu „femeia pierzaniei” alţii cu prostia din cap.

    RăspundețiȘtergere