miercuri, 8 iulie 2009

Sexy biblioteca

N-am prea înţeles niciodată cum funcţionează chestiunea cu cea mai sexy / frumoasă / tare / sexapeloasă femeie din lume. Se trezeşte cineva, brusc, şi decretează: cutare e cea mai frumoasă femeie dă pă lumea asta! Şi toţi o iau de bună (afirmaţia, nu pe respectiva vedetă) şi dăi cu ridicatu-n slăvi! S-au perindat pe acest prim loc al frumuseţilor planetare o sumedenie de domnişorici (ca să-l cităm pe dl parlamanetar Boureanu), una mai sexy ca alta. Acum e rândul lui Megan Fox.

Nu ştiu ce o avea frumos, mă rog, gusturile nu se discută şi nici nu e din cale afară de politicos să-ţi faci nevoile în aceleaşi gusturi ale oamenilor. Eu, unul, nu rezonez pe aceeaşi lungime de undă cu secsapilul acestei actriţe de duzină, care, mai deunăzi, a făcut senzaţie în lume, apărând topless pe net:

Vezi: Megan Fox topless

După cum se vede din fotografii, nici că ştiuse donşoara Fox că paparaţu' e la fundul ei! Toate mişcările studiate, privirea perfect căutată. Mă rog, cică instantanee!

Nu asta contează: mă intrigă poveştile nemuritoare pe care le are cea mai sexy femeie din lume, Megan Fox, pe trupuşorul ei. Dacă vă uitaţi bine în poze, pe partea din stânga a torsului, se vede ditamai legenda Olimpului scrisă. De fapt, e un vechi cântec englezesc, care sună cam aşa:

there
once was
a little
girl who
never knew
love until
a boy
broke her
HEART

Aşa, da! Bine că nu i-a trecut prin neuronul de cea mai sexy din lume să-şi tatueze Luceafărul, că nu-i ajungea al ei părfict badi! Dar asta nu e tot. Pe umărul drept, are un citat din Shakespeare, Regele Lear : "We will all laugh at gilded butterflies." OK, mai are nişte desene (luna şi soarele, yin şi yang), un simbol pentru putere, un nume etc. etc...

De cultă, e clar că e cultă. Nu e doar sexy, e şi o enciclopedie ambulantă, biblioteca din Alexandria cu sutien la purtător (sau fără). Cu muuuult timp în urmă, ştiu că operele se scriau pe piele, uneori se incizau direct pe pielea sclavilor. Dar acum, oameni buni?

Un comentariu:

  1. Pai, e culta fatuca, n-ai ce spune!:))
    Dar eu mi-as tatua ceva mai putin cult pe mine, daca chiar ar fi sa ma mai tina nebunia ca vreau macar un tatuaj.
    Totusi, sunt curioasa ce mosi orbi fac top(less)ul celor mai sexy femei din lume:-?
    Oricum, asa ne invata si pe noi ceva scoala, cu tatuajele ei foarte culte nu? Invatam si noi ceva de la aceste donsoare denumite de rau-voitori si invidiosi, vedete de carton hollywoodian, ca doar cartonul hollywoodian e cel mai bun, sa fim seriosi!
    Bravo, duduia Megan Fox, ca ne dai o lectie, inca una as zice eu, a la Hollywood, din seria, asa da!:D

    RăspundețiȘtergere