duminică, 30 mai 2010

Satellite

„Asta mică nici nu ştie să meargă bine pe tocuri, dar ştie să câştige un concurs”, au fost cuvintele Gianinei Corondan atunci când Lena, nemţoaica originară din Hanovra, se îndrepta spre scenă, în calitate de laureată a Eurovision 2010. Lena Meyer-Landrut (nepoata diplomatului Andreas Meyer-Landrut) împlinise 19 ani cu 6 zile înainte de a câştiga finala de la Oslo. Totul a fost perfect pentru Germania, toate aşteptările au fost împlinite, miile de oameni din pieţele germane nu au fost dezamăgiţi. Sunt de acord, a fost un scenariu, Germania trebuia să organizeze Eurovisionul de anul viitor, însă melodia a fost foarte bună. Acum să am şi eu partea mea de glorie: am fost primul care a postat Satellite pe site-urile de muzică româneşti (cele de pe care se poate descărca, nu dau nume, ca să nu interferăm cu ilegalitatea), pentru că am descărcat melodia Lenei (de pe Antenne Bayern) imediat ce a câştigat preselecţia din Germania (graţie tot unei „scule” cu care ascult şi radio, dar pot şi înregistra melodiile în timp ce le ascult; iarăşi fără nume, că nu o am cu licenţă originală).

Lena a fost KO când a urcat victorioasă pe scenă. Nu reuşise să realizeze total că a câştigat. Era şocată (cum spune şi în interviul postat aici, primul luat proaspetei câştigătoare). În timp ce cânta, uimirea i-a ieşit la iveală: „Oh, my god, this is so crazy!”. Apoi, după ce a încheiat prestaţia live, a fost atât de tulburată, încât a început să vorbească în germană, nemaiţinând cont de uzanţe: „Mulţumesc! Nu poate fi adevărat! Ce nebuni sunteţi! Dumnezeule! O iau razna! Pe bune! Dumnezeule! Mulţumesc! Mulţumesc şi backing-ului! Aplauze pentru ei, au făcut o treabă minunată, nu e numai vina mea. Aaahhhmmm…nu ştiu unde să mă duc acum, mai pălăvrăgesc puţin pe-aici.” Şi, dacă îi priviţi cu atenţie ochii, se vede cât este de uimită, în ce stare de şoc se află. Vocea a trădat-o şi ea pe puştoaică, efectiv copleşită de emoţii. Dar a ieşit foarte bine totul. Felicitări din suflet!



12 comentarii:

  1. Cool Lightmai 30, 2010

    Foarte frumoasa tipa care a castigat! O frumusete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gusturile nu se discuta. Insa eu as zice, mai degraba, nu ca e frumoasa, ci foarte placuta, spontana, naturala. De aici provine acel "ceva" care atrage.

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde atata frumusete pe teutona asta? Din parti...
    Dar de ai nostri ca au luat locul 3 nu zici nimic?
    Si a noastra chiar frumoasa, nu asa...
    Dar pe Flavia cand o citim? ca ne tii aici cu gura la suflet si cu sufletul la gura!!!! Nu ma pasa ca e o poveste banala, o vreau pe Flavia!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Paula e o mare frumusete, nu stiu cine i-ar putea rezista. A fost rapitoare!
    Nu uratania nemteasca!
    Dar melodia nemteasca e buna, merita sa castige!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Rew&Liviu: nu neg frumusetea Paulei Seling. Insa modul cum a venit imbracata a fost de un prost gust imens, care leza: arata ca o domina latexata, numai buna pentru fetisisti si pentru fanteziile acestora. Pe cand Lena a abordat o tinuta clasica, de foarte mult bun gust.

    RăspundețiȘtergere
  6. galeata de gunoimai 31, 2010

    Paula Seling parca era actrita porno intr-un film de cea mai proasta categorie...

    RăspundețiȘtergere
  7. ''Gusturile nu se discuta.''
    :|

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mi s-a parut deplasata tinuta Paulei. cantecul era despre lupta cu focul citeste dragostea, normal c-a vrut s-arate ca o flacara, ca o torta, ceva. credeti ca arata mai bine in fustita sau in rochita, ca s-o citez pe moni? in afara de asta are un corp splendid si cred ca i-a facut placere sa si-l arate. si coafura a fost infoiata, ca o valvataie. mi s-a parut ca au fost o pereche frumoasa, foarte dinamica iar cantecul a avut nerv si melodie usor de tinut minte.Bravo lor! nemtoaica, cam matzaita. cui ii place, ma rog.

    RăspundețiȘtergere
  9. Senzualismemai 31, 2010

    nemtoiaca e mai urata ca Boc insusi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ars Dolorismai 31, 2010

    Frumusetea...fiecare o percepe altfel, un chip angelic nu-i niciodata suficient daca persoana respectiva nu inspira nimic. Lena pur si simplu reuseste sa transmita printr-o piesa ce multi nu pot exprima in cuvinte !

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar ma bucur pentru Lena.Ce conteaza daca e frumoasa sau nu?Conteaza melodia si vocea ei.
    Iar piesa a fost chiar draguta.Mi-a placut si cea din Belgia.O sa incerc sa o cant si eu la chitara.

    RăspundețiȘtergere
  12. imi place castigatoarea de anul asta , are o voce specia ,Paula are o voce puternica , nu i s-a potrivit melo pe care a cantato.

    RăspundețiȘtergere