duminică, 29 ianuarie 2012

Dragă Victor (Lidl Craiova, episodul al doilea)


Lidl Craiova în serial: condica s-a îmbogăţit, între timp, cu o a doua pagină, care conţine o misivă ce variază tonul între adresarea intimă, personală către un Victor (probabil şeful de magazin?) şi reclamaţia cu tente oficiale ce cade rapid într-un grotesc al relatării.  Mai jos, transcrierea „jalbei”, pentru cei care au probleme în a descifra scrisul de mână.

***

Dragă Victor,   0769******
Am încercat să probez o pereche de cizme (ghete iarnă) şi am întrebat un angajat de-al dumneavoastră de la raionul de legume-fructe. D-lui  a apreciat că nu se poate să probez   (să le cumpăr aşa cum sunt) şi să discut cu PATRONUL din GERMANIA ptr. această problemă.
29.01.2012
***

Eu m-aş adresa numitului Victor în cu totul altă problemă:
Dragă Victor, 0763******,
spune-le, te rog, angajaţilor dumneavoastră, că forma „gordon bleu”, pe care cu fală o expun deasupra unui anumit produs, nu există. De „cordon bleu”, însă, am auzit cu toţii şi îl apreciem când e bine făcut. Nu e nevoie să discut cu patronul din Germania, cu siguranţă poţi rezolva intern problema..
29.01.2012
 


7 comentarii:

  1. =)) dupa ce am vazut postarile tale, am zis sa nu ma duc in Kaufland, pt ca fusesem cu 1 sapt in urma si luasem de acolo ce imi trebuia (pixuri eraseble de la mitsubishi) si am facut prostia sa merg in Lidl.

    E un magazin mic de cartier, marfa e...cineva zicea ca-i ieftina, mie nu mi-a venit sa cumpar ceva pt mine. Am luat in schimb mancare de matze si niste snacksuri pt caini, sa le probez pe animalele mele de casa.

    Mersesem sa vad in special acele panze pt pictat, insa nu aveau suficiente informatii pt mine, iar pretul lasa de dorit.
    Ar fi mai usor sa bage cosuri de cumparaturi, decat ditai carucioarele...

    Sa speram ca Victor isi va face temele mai bine data viitoare :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. spatiul e mai mult decat problematic, e adevarat. asta si din cauza ca olteanul are cultura de shopping egala cu zero. daca fiecare ar sti unde sa lase caruciorul (ca nu-i musai sa te protapesti cu el in fata raftului), sa nu se imbulzeasca etc, ar fi respirabil.

      Ștergere
  2. Denumirea corecta a produsului este GORDON BLEU!

    RăspundețiȘtergere
  3. Black Velvetianuarie 30, 2012

    Se pare ca incultura este deja o boala cronica :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. who's black velvet?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deocamdata imi palce doar reclama cu postasul :) S-o ascult, nu sa si verific preturile :) Da-l incolo de Lidl, mai bine in urmatoarele postari sa scrii cum a fost la Craiova Blog Meet:
    http://danielbotea.blogspot.com/2012/01/craiova-blog-meet-9-februarie.html

    Uite, te-am anuntat din timp :) Spor!

    RăspundețiȘtergere