vineri, 29 ianuarie 2010

Aş vrea să fiu iubitul tău...

Două perechi de ochi sublimi se întâlniseră. Ai lui – un puşti căzut în zăpada amestecată cu noroi. Ai ei – o tânără cu nişte ochi atât de luminoşi, încât îţi era frică să-i priveşti. Era atâta claritate în ei…Ochii lui erau frumoşi. Mari, clari, nevinovaţi. Plini de lacrimi. Din cauza căzăturii şi a mizeriei de pe hăinuţe. Ea s-a aplecat cu blândeţe şi l-a ridicat, începând să-l scuture pe îmbrăcăminte. El plângea şi o ţinea de mână cu mânuţa lui. Cu ochii o ţinea de mână. Îi vorbea blând băieţelului şi îl privea fix în ochii înlăcrimaţi. El plângea cu suspine. Văzând că nu-l poate potoli (deşi hainele arătau acum într-o stare acceptabilă), s-a gândit să-l îmbuneze altfel (deşi nu-i putea oferi tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte, ca să-i potolească suferinţa lui de copil). „Ce să-ţi fac să nu mai plângi?”. Două perechi de ochi superbi s-au întâlnit din nou. Era atâta claritate în ei, încât nici un strop de minciună nu mai avea loc. El spuse: „Aş vrea să fiu iubitul tău!”


Sasha &Young Deenay - Wanna be your lover

8 comentarii:

  1. ce taaaare

    unde ai vazut asta? :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si peste ei nu ningea frumos, incat sa uite incet unul de celalalt? Uneori si dragostea inocenta parte o jertfa zadarnica. Suntem invatati sa bem vinul de mici si de mici invatam singuri sa ne placa mai mult Coca-Cola si chipsurile.
    Ce te faci cand ochii tai mari de copil nu pot cuprinde privirea altei persoane, dar pot primi toata ninsoarea?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Roxana: stii unde era? Cum cobori treptele de la Universitate spre Calea Bucuresti. Pustiul traversa spre Universitate (nu pe zebra) se grabea sa nu-l calce vreunul si s-a impiedicat tocmai cand a ajuns pe trotuar. Mi-a placut atat de mult raspunsul lui sincer...

    RăspundețiȘtergere
  4. @N: Important e sa vezi ninsoarea in ochii altuia sau ochii altuia in ninsoare. Numai astfel se poate intelege ninsoarea. Restul e tacere.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=YzRx_qUWjOw

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu. Asta poate invoca sfarsitul. Cand vezi ninsoarea in ochii cuiva parca nu prea mai vrei sa spui: "As vrea sa fiu iubitul tau" :)
    Copiii vad fluturi in ochi cand cer asta. Pentru ei totul este o vara continua si apoi, o parte din ei, cand cresc, traiesc o continua iarna. La vie...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai cred ca-ti place iarna, altfel nu ai fi pus iarna in ochii lor, ci soare si vara si alea alea, anotimpul ideal iubirii daca vrei sa fii cliseic pana la capat.
    Oricum, dragut si sincer. Probabil si eu as fi raspuns la fel:))...

    RăspundețiȘtergere